TAPAHTUMAPUUTARHA

Puutarha täynnä elämyksiä!


Kiitämme kaikkia talvipuutarhan kävijöitä, teitte talvestamme mahtavan!Kiitos Talvipuutarha ja Snowhenge!


Kevät saapui viikossa, ja tuntuu, kuin talven pimeys olisi väistynyt silmänräpäyksessä. Ennen kuin säntäämme kevättöihin, on aika summata yhteen kulunutta talvea.Talvipuutarhamme ja Snowhengen koki tänä vuonna lähes 20000 kävijää. Saimme ylpeänä vastaanottaa ihanaa palautettanne, ympäri Suomea ja maailmaa saapuneiden ihmettyneitä katseita, sekä bongata toinen toistaan upeampia kuvia täällä someissa.

Näyimme maailmalla useassa maassa tv-lähetyksissä, Stonehengen johto nosti meitä esille useaan kertaan, ja pääsimmepä maikkarille kymppiuutisten kevennykseen ja salkkareiden mainoskatkoillekin! Kaukaisin vieraamme tuli Australiasta saakka.

Haluamme kiittää teistä jokaista, joka päätti lähteä arkea pakoon talven taikamaailmaan. Lisäksi erityiskiitos omalle pienelle, mutta sitkeälle tiimillemme, ja kaikille tukijoille ja yhteistyökumppaneille.

Tästä eteenpäin olemme avoinna viikonloppuisin pe-su klo 11-21. Kesäkuun alusta sitten taas joka päivä. Me täällä laitamme nyt hösseliksi ja teemme tilaa keväälle. Se tarkoittaa ainakin perhostilauksia, akvaariomme rakentamista, uuden vesialueen suunnittelua, kukkaloiston kehittelyä ja pääsiäisen perinteisen tipujahdin valmistelua.

Kiitos, tack, thank you ja tavataan tropiikissa!!


Kiitos Visual Festival 2020!

"Tasapaksun arjen keskellä tarvitsemme hetkiä arjen yläpuolella"

Mistä tietää, että on oikeilla jäljillä? Milloin tietää, että on kulkemassa oikeaan suuntaan? Kuinka voi varmistua siitä, että tehdyt päätökset ovat olleet oikeita? Mistä tietää, että on onnistunut?

Tämän vuoden Visual Festival on ollut meille tekijöille melkoinen matka. Tapahtumaa tehdään, jotta voisimme tarjota ihan jokaiselle mahdollisuuden kokea, pysähtyä, vaikuttua ja saada elämyksiä, iloa ja vastapainoa. Mitä ankeammaksi arkemme käy, ja mitä suuremman epävarmuuden keskellä joudumme elämään, sen tärkeämpänä pidämme sitä, että voimme tarjota pienen hetken arjen yläpuolella. Ehkä voimme omalla toiminnallamme jopa mahdollistaa uusia näkymiä ja tilaisuuksia nähdä, ja ajatella toisin. 

Tämän vuoden Visual Festivaaleilla vieraili neljän päivän aikana n. 2000 kävijää. Olemme vastaanottaneet teiltä palautetta, joka on vahvistanut ajatuksiamme siitä, että olemme toimineet oikein. Kiitos ihan jokaiselle ihanista sanoista, tykkäyksistä, kommenteista, ja hymyilevistä silmistä maskien takana.Olemme olleet otettuja siitä, että osoititte saapumisellanne luottamusta tapahtuman järjestäjiä, meitä, kohtaan. Mutta turvallista tapahtumaa emme voi yksin tehdä, sen teitte te.

Näimme koko tapahtuma-ajan maskeilla peitettyjä kasvoja, kaverin huomioimista, ja käsidesin ahkeraa käyttöä.Erityisen otettuja olemme siitä, että tänään sunnuntaina jaksoitte odottaa, joustaa, ymmärtää ja jakaa iloista mieltä myös muille odottajille.

Tämä tapahtuma ei olisi tietenkään ollut mahdollinen ilman taiteilijoitamme. Kiitos Ivo Schoofs, Alexander Reichstein, Jouni Väänänen, Emma Salokoski, Veli-Matti Timoskainen, Antti Kulmala, Kari Alonen ja Samuli Alonen. Tapahtuma ei synny myöskään ilman tekniikkaa, roudausta, asiakaspalvelua, keittiötä, video-ja valokuvausta, viestintää ja jokapaikan höyläämistä. 

Kiitos yhteistyöstä ja tukemisesta Joensuun kaupunki.

Botania hiljenee nyt hetkeksi, mutta toivottavasti tapaamme seuraavan kerran Uuden Vuoden aattona, 31.12.2020 Jääperhosia jääveistosnäyttelyn yhteydessä. 

Kiitos!

Visual Festivaalin tiimi