Tapahtumapuutarha

Botania 

#luonnollisestiloistava

Joensuun Botania on tapahtumapuutarha Joensuun Linnunlahdella, vain kiven heiton päässä Joensuun keskustasta. Tarjoamme ympärivuotisesti ohjelmaa, koettavaa ja aihetta pysähtyä yhdessäoloon sinulle tärkeiden ihmisten kanssa. 

Kiitos Talvipuutarha ja Snowhenge!

Kevät saapui viikossa, ja tuntuu, kuin talven pimeys olisi väistynyt silmänräpäyksessä. Ennen kuin säntäämme kevättöihin, on aika summata yhteen kulunutta talvea.Talvipuutarhamme ja Snowhengen koki tänä vuonna lähes 20000 kävijää. Saimme ylpeänä vastaanottaa ihanaa palautettanne, ympäri Suomea ja maailmaa saapuneiden ihmettyneitä katseita, sekä bongata toinen toistaan upeampia kuvia täällä someissa.

Näyimme maailmalla useassa maassa tv-lähetyksissä, Stonehengen johto nosti meitä esille useaan kertaan, ja pääsimmepä maikkarille kymppiuutisten kevennykseen ja salkkareiden mainoskatkoillekin! Kaukaisin vieraamme tuli Australiasta saakka.

Haluamme kiittää teistä jokaista, joka päätti lähteä arkea pakoon talven taikamaailmaan. Lisäksi erityiskiitos omalle pienelle, mutta sitkeälle tiimillemme, ja kaikille tukijoille ja yhteistyökumppaneille.

Tästä eteenpäin olemme avoinna viikonloppuisin pe-su klo 11-21. Kesäkuun alusta sitten taas joka päivä. Me täällä laitamme nyt hösseliksi ja teemme tilaa keväälle. Se tarkoittaa ainakin perhostilauksia, akvaariomme rakentamista, uuden vesialueen suunnittelua, kukkaloiston kehittelyä ja pääsiäisen perinteisen tipujahdin valmistelua.

Kiitos, tack, thank you ja tavataan tropiikissa!!

Puutarha täynnä elämyksiä


Olemme avoinna pe-su 11:00-21:00. Muistathan, että maski on tämän vuoden paras asuste, vaikka ulkona osaksi olemmekin.

Samalla lipulla pääset sekä kasvihuoneeseen, että talvipuutarhaan.

Vuosikorttien jatkoaika

Rajoituksista johtuen vuosikorttien voimassaoloa jatketaan kuukaudella sen vanhenemispäivästä!

Aukiolokalenteri 2022

Ota tästä talteen Botanian aukiolokalenteri 2022! Huomaathan että muutokset ovat mahdollisia. 

Maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu

Avoinna

18.3.-22.5. avoinna pe-su klo. 11:00-21:00

28.5.-29.5. kiinni

Kesäkuu

3.6. alkaen auki joka päivä


BOTANIALLA TROOPPINEN YMPÄRISTÖ KOHTAA SUOMALAISEN LUONNON KANSSA

Botania tarjoaa luonnollisen ympäristön pysähtymiseen. Nauti kahvilan antimista, tutki kasvien ihmeellistä maailmaa, tutustu aistipuutarhaan. Botanialla on koettavaa ympäri vuoden.