JOENSUUN BOTANIA  

TAPAHTUMAPUUTARHA KASVIEN MAAILMASSA

VISUAL FESTIVAL SUNNUNTAI 29.11.2020

TIEDOTE KLO:13.30

Kiitos ihanasta Visual Festival lauantaista ihan jokaiselle! Teidän antama palaute on lämmittänyt meidän mieltä erityisesti näinä epävarmoina aikoina. Tuhannet kiitokset!

Tänään sunnuntaina saamme ottaa Avin määräyksen mukaisesti max. 20hlöä puutarhan alueelle yhtäaikaisesti. Haluamme mahdollistaa elämyksen rajoituksista huolimatta, vaikka sitten pienemmälle joukolle. Toivommekin teiltä rakas yleisömme ymmärrystä ja joustoa.

Toivomme sunnuntain osalta, että vierailet puutarhan alueella n. tunnin ajan. Pidämme lipunmyynnissä kirjaa väkimääristä ja saapumisajankohdasta. Siten osaamme kertoa pääsyä odottaville, mihin aikaan puutarhaan pääsee.

Haluamme myös kiittää teitä siitä, että olette tehneet yhdessä tapahtumastamme turvallisen. Emme nähneet juurikaan maskittomia kasvoja, kaverille annettiin tilaa, jonoja ei ollut ja käsidesiä kului.

Lämpimästi tervetuloa myös tänään sunnuntaina! 


TIEDOTE

VISUAL FESTIVAL 26.11.-29.11.2020

27.11.2020 Klo 15.30

Visual Festivalin ovet ovat juuri avautuneet ja ovat avoinna perjantaina ja lauantaina tavalliseen tapaan. Tapahtumaan tulee muutoksia sunnuntain osalta, mutta vallitsevan tilanteen keskellä pidämme erityisen tärkeänä sitä, että kulttuurista voi nauttia turvallisesti . Arkeen tarvitaan elämyksiä, iloa. valoa ja vastapainoa! Emme siis sammuta valoja sunnuntain yleisörajoituksista huolimatta, vaan haluamme mahdollistaa elämyksen, vaikka sitten pienemmälle joukolle.

Aluehallintoviranomaisten antaman määräyksen mukaan Itä-Suomessa yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty Joensuun, Lieksan sekä Kontiolahden alueilla 29.11.2020 alkaen niin sisä, -kuin ulkotiloissa. Tämä määräys koskee siis myös Visual Festivaalia ja toimimme tämän määräyksen mukaisesti.

Muutokset sunnuntai

Sunnuntaina otamme sisään max. 20 asiakasta kerrallaan, joten sinulla ja lähimmilläsi on erityinen tilaisuus kokea Botanian taikamaailma unohtumattomalla tavalla. Sunnuntain osalta priorisoimme ennakkolipun ostaneita. Laskemme portilla alueella olevien lukumäärän ja otamme sisään kävijöitä siten, että puutarhassa on yhtäaikaisesti 20 henkilöä.

Visual Festival on kokonaan ulkotiloissa järjestettävä visuaalisen taiteen tapahtuma. Kävijöillä on tilaa levittäytyä kolmen hehtaarin alueelle. Olemme sijoittaneet teokset ulkotilaan koko puutarhan aluetta hyödyntäen. Emme myöskään järjestä aikatauluihin sidottua esittävää ohjelmaa ja olemme suunnitelleet kaikki kulkureitit siten, että väkijoukkoja tai ruuhkaa ei synny. Lipunmyynti ja anniskelu on sijoitettu myös ulos. Näillä keinoilla ennaltaehkäisemme koronan leviämistä ja mahdollistamme kultturielämyksiä turvallisesti.

Kannustamme kaikkia kävijöitä käyttämään maskia, sekä noudattamaan hygieniaohjeita. Lisäksi suositamme koronavilkku- sovelluksen lataamista matkapuhelimeen. Älä tule Visual Festivaalille jos tunnet itsesi oireiseksi.
Joensuun Botania Oy on yksityinen puutarha Joensuun Linnunlahdessa. Botania on maailman pohjoisin trooppinen perhostalo ja puutarha, joka muodostuu kahdesta kasvihuoneesta sekä 3 hehtaarin ulkopuutarhasta. Kasvihuoneissa on eri vyöhykkeiden kasveja läheltä ja kaukaa. Ulkopuutarhassa on aistipuutarha, lastenpuutarha, keittiöpuutarha ja paljon muuta. Tervetuloa rauhoittumaan ja nauttimaan luonnon monimuotoisuudesta.


Botanian aukioloajat

Botania on 19.9.-30.11. yleisölle avoinna aina lauantaisin klo 10-18 (22) välisenä aikana. Keskitämme Botanian tapahtumia ja ohjelmaa yhteen päivään. Lauantaiaamupäivät rakentuvat lapsille ja perheille suunnatun ohjelman ympärille, iltapäivisin on vaihtuvaa ohjelmaa mm. luentoja, työpajoja ja hyvinvointiin keskittyvää ohjelmaa. Illalla kasvihuoneisiin syttyy tunnelmallinen valaistus ja katetulla terassilla voi alkuillasta kuunnella livebändejä. 

Tulevista tapahtumista ja muutoksista aukioloajoissa tiedotamme Botanian sometilien sekä nettisivun kautta.

BOTANIALLA TROOPPINEN YMPÄRISTÖ KOHTAA SUOMALAISEN LUONNON KANSSA